ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Szilveszteri partikellékek

2014. december 30. - sebidori91

Én magam nem nagyon kedvelem a szilvesztert, nincsenek vele kapcsolatban túl jó tapasztalataim, ráadásul idegesít, hogy "kötelező" bulizni. Ettől függetlenül, ha valaki idén szilveszteri bulit rendezne és szeretné kicsit feldobni a dekorációt, akkor érdemes végigböngésznie ezeket a bejegyzést, mert olcsó és könnyen elkészíthető mégis látványos ötleteket hoztam most nektek! :)

Elő a kartonpapírokkal!

Fekete-arany-ezüst kartonpapírokból készíthettek különböző vicces szemüvegeket, kapalpokat, csupán ragasztóra lesz szükségetek. Dekorálhatjátok flitterekkel, csillámokkal, de ha nem akarjátok utána 1 hétig a lakásban a csillámokat takarítani, akkor vásároljatok csillámos dekorgumit. Nagyon jól lehet vele dolgozni, rugalmas, gyönyörűen csillog és nem is olyan drága. (A/4-es oldal 198 Ft)

szilveszter2.jpg

 

szilveszter1.jpg

 

Minél csillogóbb, minél fényesebb annál jobb! :)

Szilveszterkor nincs olyan, hogy túl csillogó vagy túl csicsás, jöhet minden ami fénylik, így van ez a dekorációval is. Selyempapírból készíthettek arany és ezüs pompomokat. Tükörfényes papírból vágjatok ki rengeteg kör lapot és egy óriási gömbre ragasszátok fel, máris kész a házi diszkógömb. A kínai boltokban kapható arany ajtófüggönyökkel vonjátok be a kartonbetűket/számokat és máris kész a gyönyörű lakás dekor. 

szilveszter5.jpg

szilveszter3.jpg

 

szilveszter4.jpg

 

Az ünnepi asztal

Ha esetleg vacsit is szerveztek, akkor az asztali dekorációt is érdemes feldobni egy két aprósággal, például az éjféli pezsgő üvegét bevonhatjátok arany csillámporral. Poháalátéteket készíthettek úgy, ha a karácsonyfára tehető gyöngysorokat egy kemény kartonra ragsztjátok fel. Cuki csokornyakkendőket hajthattok a fekete szalvétákból, szuper ötlet egy elegáns bulihoz. 

szilveszter6.jpg

szilveszter10.JPG

szilveszter8.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr237022257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása