ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Mi fér el egy befőttesüvegben?

2014. december 17. - sebidori91

Már nagyon sok befőttesüveges ötletet hoztam nektek, most összegyűjtöttem néhány ötletet, hogyan lesz belőle tökéletes karácsonyi ajándék. És hogy kinek? Mindenkinek! Apunak, anyunak mamának, nagynéninek, tesónak tényleg bárkinek. Csak pár apróság kell bele és már készen is van a dekoratív, ötletes ajándékunk. 

Körömlakk szerelmeseinek: 

Tegyünk bele vattát, körömlakkot, körömreszelőt, körömlakk lemosót, körömcsipetsz, pár körömlakk matricát. Biztos siker kislányoknál vagy nagylányoknál, akik imádnak körömlakkozni. 

jar.png

 

Spa csomag: 

Ez lehet apué vagy a mamáé is. Tegyünk bele mini kiszerelésű lábradírt, lábkrémet, habkövet, akár egy mini törölközőt, mini lábsprayt, lábhintőport, vagy akár egy jó meleg zoknit. Már mindenhol lehet kapni mini kiszerelésű termékeket, de ha mégsem találtok, akkor vegyetek mini flakonokat (Müllerben kb 250 Ft) és azokat töltsétek fel. 

235e37c4ab1269128bf30f9b27da683e.jpg

 

Finomság sütésre kész: 

Az üveget töltsük meg egy sütemény, forró csoki hozzávalóival, de csak a száraz hozzávalókkal. Lehet ez egy jó cookies, muffin, brownie, palacsinta recept. A lényeg, hogy a legapróbb szemű hozzávaló kerüljön alulra (pl liszt) és egyre feljebb töltsük meg egyre nagyobb szemű darabokkal. (felülre kerüljön pl. a csokipasztilla) Akár saját készítésű -keverésű- műzlit is rakhatunk bele. Az üveget kidekorálhatjuk karácsonyi mintákkal, de ne feljtsünk mellékelni hozzá egy kis cetlit amin a recept van! ;)

ru213175_jpg_rendition_largest.jpg

 

Gyermeklelkű felnőtteknek, édesszájú gyerekeknek:

készítsünk egy olyan üveget amibe mindenféle finomságot teszünk a robbanóscukorkától kezdve, a rágón át, a nyalókákig mindent, ami édes, csokis és finom. Ez egy jó időre biztos éléstára lesz az ajándékozottnak! ;)

img_8364_thumb.jpg

 

Beköltözőknek: 

akik most költöztek új otthonukba, jó ötlet lehet egy olyan üveget készíteni, amelyben S.O.S. javító felszerelések vannak, pl. pillanatragasztó, csavarhúzó, centiméter, mini kalapács, pár szög, egy pár munkás kesztyű. 

img_6199.png

 

Kézműveseknek:

nem csak varrókészletet, hanem egy jó ollót, szalagokat, szép gombokat, csillámporokat, különleges gyöngyöket, mini formalyukasztót lehet rakni kreatívoknak szánt üvegébe.

 

2f3ed1f45e39fbe06c194f16b39d43ca.jpg

 

Milyen üveg lehet még? 

Utazóknak: 
Minden, ami mini, szappan, kézfertőtlenítő, varróskészlet, tüsfürdő, sampon, balzsam, dezodor, fogkrém, fogkefe, mini fésű, szemmaszk, ajakápoló. 

Akik imádnak kádban fürdőzni órákon át:
Fürdősó, fürdőpamacs, pár illatos mécses, akár egy relaxálós cd, fürdőkesztyű, fürdőolaj. 

Irodaszer mániásoknak (van ilyen...!):
színes zselés tollak, pos-it-ek, szövegkiemelők, ceruzák, hegyezők, radírok, kapcsok, tolltartó, javító toll. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr656993665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása