ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

5 perces karácsonyi dekoráció

2014. november 17. - sebidori91

Sokszor hallok olyat, hogy "jaj én ezt nem tudom megcsinálni", vagy "én béna vagyok". Na, most ez egy olyan könnyű karácsonyi dekoráció,amit tényleg MINDENKI el tud készíteni, nagyjából 5 perc alatt, a végeredmény pedig saját kezüleg készült és még szép is! (sőt, hangulatos;) )

tapasz05.JPG

A múlt héten 500 Ft-ért vásároltam 8 db (!!!) dekortapaszt ( washi tape) a LIDL-ben, szóval ha van lehetőségetek mindenképpen térjetek be, megéri! ;) Ezekből készült most karácsonyi mécsestartó.

Amire szükségetek lesz:

  • különböző dekortapaszok
  • üres befőttesüvegek

tapasz06.JPGEgyszerűen csak tekerjétek az üvegek köré a dekortapaszokat, majd egy mécsest tegyetek bele és már kész is van! :) Talán még 5 perc sem volt:)

És hogy miért jó a dekortapsszal dolgozni? Mert bármikor könnyedén eltávolíthatjátok, újat rakhattok rá, vagy  befőttesüvegként használhatjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr886910459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása