ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Karácsonyra készülünk, programok

2014. november 12. - sebidori91

Már most, novemberben rengeteg program és akció várja az alkotni vágyókat, ezeket szedtem most össze nektek, hogy semmiről se maradjatok le!

Időrendben: 

November 13. Campona csütörtök, ami azt jelenti hogy a Camponában található Kreatív Hobby üzletében 20%-os kedvezménnyel vásárolhattok! Ne hagyjátok ki, itt letölthetitek a kupont.

November 14-15. 20% kedvezménnyel vásárolhattok a Rayher üzletében, de ha nem tudtok eljutni oda, akkor online is rendelhettek, ugyanezen kedvezménnyel! Részletek itt.

November 18. Kreatív Kedd a Kreatív Hobby nagy áruházában, ez azt jelenti, hogy 15% kedvezménnyel vásárolhattok gyertyaöntéshez szükséges alapanyagokat. További információt itt találtok.

November 22-23. Kreatív Alkotóműhely és Börze Budaörsön. Itt részt különböző workshopokon vehettek részt, (ezekre előre be kell jelentkezni) de akár eljöhettek csak nézelődni, hiszen rengeteg üzlet hozza ki a legnépszerűbb karácsonyi portékáját. A belépés ingyenes, a workshopokon való részvétel valamilyen pénzösszeghez van kötve. Gyertek, szuper kincseket lehet találni!!! Részletes programról itt olvashattok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr456891381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása