ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Last minute füzetborító

2014. augusztus 29. - sebidori91

Az elmúlt pár héten itt, a blogon is sokat foglalkoztam a sulikezdéssel, de a facebook oldalamon is rengeteg ötlettel próbáltam segíteni nektek, hogy minél költséghatékonyabban induljon a suli. Gondoltam még így az utolsó hétvégén egy last minute ötlettel próbálom megkönnyíteni a dolgotokat, hiszen most olyan füzetborítási ötleteket mutatok, amiknek akár most neki is láthattok Nem kell hozzá se hobby boltba, se papír boltba menni, mindent megtaláltok otthon. 

fuzet14.JPG

Elsőként vegyük a papírzacskós ötletet, ez szerintem inkább a nagyobbaknak fog tetszeni. Bármilyen reklámzacskót használhattok, a lényeg hogy papírból legyen. Én jelen esetben a LUSH zacskóját használtam, amely már eleve újrahasznosított papírból készült, így aztán még a környezetet is megkíméljük. 

 

A galériára kattintva láthatjátok lépésről lépésre a csomagolás menetét: 

A másik füzet pedig naptárképpel lett becsomagolva. Ez az, amit nem értek, hogy eddig miért nem jutott eszembe?:) Én valamelyik korábbi hónapnak a képét vágtam ki, és azt használtam fel borítónak. Ráadásul így nem vésznek kárba a cuki fotók, hanem továbbra is velünk lehetnek a füzeteken:) 

Az első oldal nem nagyon tetszett, hogy látszik a ragasztás, ezért egy itthoni keményebb papírból vágtam ki akkorát amekkora a füzet, és azt ragasztottam kétoldalú ragasztóval a borító belső oldalára. 

Részletes képekért, katt a galériára!:)

További sulikezdési ötletekért lájkoljátok a blog facebook oldalát! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr636648849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása