ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Húsvéti dekorációs ötletek

2014. március 20. - sebidori91

Még azért van pár hetünk felkészülni a Húsvétra, azért nem árt időben nekikezdeni a készülődésnek. Most összeszedtem néhány könnyen elkészíthető dekorációs, húsvéti/tavaszi ötletet. Remélem találtok olyanokat, amelyeket otthon is kipróbáltok!:) 

(A képekre kattintva eléritek azok forrásait)

easy-and-fun-easter-crafts-for-kids_04.jpg

 

 

Én ezt a gyertyatartót előre kifestett hungarocelltojásokkal készíteném el és azokat ragasztanám egymásra. Az aljuk/tetejük lehet festett cserépalj. 

 

jelly bean tree 1.jpg

A mini kis tojásokat a tavaszi metszésnél megmaradt ágakra egyenként kell felragasztanunk. Kicsit időigényes, de szerintem megéri!:)

 

721a2d108fa309148e7b3fc661600a6f.jpg

Nagyon egyszerűen feldobhatjuk a húsvéti asztalunkat ha előre kivágott kartonvirágok közepére mini muffin papírokat ragasztunk, azokba pedig mindenféle finomságot, édességet teszünk. 

 

gum drops best nest sweet shop shower 227.jpg

 

A mini tojásokat gyertyatartó díszítésére is használhatjuk. 

blue-easter-egg-wreath-a.jpg

 

Félbevágott hungarocelltojásokat zöld, mohás koszorúra ragasszuk fel, végül egy egyszerű masnival díszítsük. 

bunnynap_300x449.jpg

Végül pedig egy nagyon kedves nyuszihajtogatást találtam! A képre kattintva lépésről lépésre megnézhetitek, hogyan készül!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr635871597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása