ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Csillagba zárt meglepetés

2013. december 10. - sebidori91

Ha csak valami apróságot szeretnél csinos díszbe öltöztetni akkor ez az ötlet neked való! Papírra, ollóra és ragasztóra lesz szükséged az elkészítéséhez ami nagyjából negyed órát fog igénybe venni. Aki csupán a karácsonyfájára vagy a lakásba szeretne egy 3D-s csillagot, az is jó helyen jár, mert pontosan ezt fogom most nektek megmutatni, hogyan készül!:)

DSC01607_1.JPG

A csillag méretét variálhatjátok ha a nyomtatásnál beállítjátok mekkorát szeretnétek. A sablont itt találjátok.

Az elkészítés menete nagyon egyszerű, nyomtassátok ki a sablon, vágjátok ki, rajzoljátok rá a papírra. Én a nagy méretű csillagot választottam, ehhez két A/4-es papírra lesz szükségetek. Kivágjuk, meghajtjuk a hajtásvonalaknál és ragasztóval összeragasztjuk a két papírt. Ha szeretnénk tenni bele apró cukrokat vagy egy kedves üzenetet, akkor először hagyjunk egy rést ahol megtöltjük majd ezt is ragasszuk le. 

csillag01.JPG

csillag02.JPG

csillag03.JPG

csillag04.JPG

csillag05.JPG

csillag06.JPG

csillag08.JPG

csillag09.JPG

Amíg nincs karácsonyfa addig felakasztottam a többi mellé...:)

Az ötlettel eredetileg  itt találkoztam.

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr185685025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása