ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Jótékonykodás

2013. december 09. - sebidori91

Karácsony közeledtével számtalan lehetőségünk van arra, hogy támogassuk a rászorulókat, ezek közül gyűjtöttem most néhányat. Számomra a legszimpatikusabb a cipősdoboz akció, melynek keretében egy cipősdobozt kell megtölteni ajándékkal. (lehet ez játék, édesség, tisztálkodó szer stb) Végül a dobozra rá kell írni, hogy hány évesnek és hogy fiúnak vagy lánynak szánod-e az ajándékot. (pl. Lány 7-9 vagy fiú 4) Nagyjából 5 éve minden évben csinálok 1 vagy 2 dobozt. Idén ezek kerültek bele: plüssmaci, füzet, buborékfújó, szappan, fogkrém, fogkefe, ceruza, kifestő, karkötő, sál és már csak néhány csoki, cukorka hiányzik. Egy 7-8 éves kislánynak szánom az ajándékot, remélem örülni fog neki:) A dobozokat rengeteg különféle módon eljuttathatjátok a baptista szeretetszolgálatnak, akik a gyerekeknek továbbítják. Erről részletesen itt találtok információt. 

Hogy mi kerüljön és mi ne kerüljön a dobozba, arról itt olvashattok bővebben. 

ajándék01.JPG

ajándék02.JPG

December 20. a leadási határidő, így még van időtök elkészíteni az ajándékokat. Ha egyedül nem tudtok megtölteni egy dobozt, álljatok össze ketten-hárman és úgy készítsétek el. Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó érzés lesz, amikor elviszitek a gyűjtőhelyekre és leadjátok, biztosan örömöt okoztok ezzel valakinek. !: )

További szervezetek amelyeken keresztül NEM PÉNZZEL támogathatjátok a rászorulókat: 

Mikulásgyár

Élelmiszerbank

Nőtárs alapítvány

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr595683041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása