ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Hungarocell többféleképpen

2013. november 21. - sebidori91

Nagyon szeretek hungarocellel dogozni, mert könnyedén díszíthető bármilyen technikával. Az alapanyag olcsó, az eredmény pedig szép lesz. Most összegyűjtöttem korábbi bejegyzéseimből, a karácsonyfadíszeket és a bejegyzés végén pedig egy újat is láthattok.

Talán a legegyszerűbb díszítési technika az, ha fényes selyemszalaggal vonjátok be: (részletekért kattintsatok a képre) 

gombok4.jpg

Kicsit időigényesebb, ha különböző (harmonizáló) anyaggal vonjátok be.Látványosabb lesz az eredmény, ha egy nagyobb gömböt használtok ehhez a technikához:

mobil64.jpg

A legtöbb türelmet és kitartást a következő dísz igényel, azonban az eredmény itt lesz a legszebb. Mini gombostű helyett ragaszthatjátok is a flittereket.

gombok2.jpg

Most pedig egy egyszerű csillámos gömböt mutatok nektek. Nagyon könnyű, csupán be kell ragasztózni a gömb felületét és mehet rá a csillámpor. Készüljetek fel, minden csupa csillám lesz!:) (érdemes az egész műveletet egy olyan műanyag edény felett végezni, amiből könnyen visszatudjátok önteni a megmaradt port a tartójába)

Ha nem szeretnétek, hogy fehér részek esetleg kilátszódjanak  a csillám alól, fessétek be azonos színű festékkel és csak utána ragasztózzátok, csillámozzátok be a gömböt.

csillamos.jpg

Végül hajlakkal fújjátok be, így jobban fennmaradnak a csillámok.

DSC01440k.JPG

Tavaly óta már lehet kapni ragasztós csillámos dekorgumit, amelyet szuperül lehet hungarocellre ragasztani. Ezzel a technikával gyorsan, egyszerűen gyönyörű gömböket tudtok készíteni. 

gömb09.JPG

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr625648442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása