ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Ajándékdobozt gyorsan, egyszerűen

2013. november 05. - sebidori91

Ezt a kis dobozkát pár perc alatt össze lehet dobni, még is az eredmény nagyon szép és egyedi lesz. Nincs másra szükségünk csak egy keményebb mintás papírra (amiből elkészítjük a dobozkát), egy doboz sablonra és egy kis ragasztóra. Megtölthetjük cukorkával, bonbonnal , tehetünk bele ékszer vagy bármilyen apróságot. Ha valaki nincs annyira oda a kézzel készített ajándékokért, vagy esetleg csak nem annyira jó a kézügyessége, az is bátran lásson neki, mert tényleg elronthatatlan, viszont még is lesz valami személyes az ajándékban. 

IMG_1406k.jpg

Hozzávalók:

  • színes kemény papír ( számomra érthetetlen, hogy mi kerül egy A/4-es kartonpapírba 250 Ft-ba, de lehet, hogy még nem találtam meg a megfelelő lelőhelyet) 
  • sablon (ezt itt tudjátok letölteni, én csak annyit változtattam rajta, hogy a tetején nem a csokornyakkendőt vágtam ki, hanem csak egyenesen levágtam a tetejét) Tab- az alja a doboznak
  • olló
  • ragasztó
  • egy kis masni

Elkészítés: 

Vágjuk ki a sablon, és helyezzük a papírra. Érdemes valamilyen rögzítővel egymáshoz rögzíteni a két papírt, hogy ne csúszkáljon a sablon amikor átrajzoljuk. Szerintem ceruzával rajzoljátok körbe,mert akkor  tutira nem lesznek csúnya tintafoltok a papíron. Kivágás után a szaggatott vonalaknál hajtsuk be a papírunkat. Húzzuk meg a ceruzánkkal az éleket, hogy szép, egyenes vonalakat kapjunk. Végül lehet ragasztani. 

doboz.jpg

Befejezésül, egy egyszerű selyemszalagból készített masnival díszíthetjük, amit ugyancsak ragasztóval rögzítsünk a dobozkán. Ha megtöltöttük, csak egy kis darab celluxszal zárjuk le a tetejét. Ugye, hogy könnyű?:)

IMG_1412k.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr705616631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tejcsokoládé (törölt) 2013.11.06. 12:27:34

Ez most komoly? Kb a "tudok szalmabol egeret" kategoria. Aki nem kreativ, az ne irjon kreativ blogot...

voodoux 2013.11.06. 13:25:46

szép? egyedi? rossz képeket szúrtatok be?

voodoux 2013.11.06. 13:27:26

ja bocs, most esett le!

be creative a blog címe, tehát mi legyünk kreatívak a blogszerzőnek, nem kell.

pangea 2013.11.06. 15:07:09

Miért, ajándékzacskónak nem rossz.
süti beállítások módosítása