ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

3 hasznos,kreatív könyv

2013. február 22. - sebidori91

Ezek a könyvek a kedvenceim. Inspirálóak, szépek, egyszerűek. Azt hiszem ez a három szó az, amely a legjobban jellemzi őket. Nem szórakoztató regények, még is van, hogy esténként ezeket lapozgatom, mert ötletet adnak, és mert arra késztetnek, hogy valami újat találjak ki. 

1. Reader's Digest: Nagymama házipraktikái 

Ez az a könyv, amelyre talán mindenkinek szüksége lenne. Van benne szépségápolás, egészség, takarítás, befőzés, és minden úgy, ahogy a nagymamánk idejében. Készíthetünk lekvárt, ötletet ad a száraz bőr kezelésére és arra is van megoldása, hogyan tisztítsuk kíméletesen, vegyszerek nélkül az otthoni fa bútorainkat. 

Ahol megvásárolhatjátok: Bookline

Ára: 5000 Ft

2.Sandra Salmony: 1000 egyedi ékszer

Ezt az óriási albumot karácsonyra kaptam és azóta is rengeteg hasznos ötletet merítettem innen. Nézegetése után mindig nagy kedvem van valamilyen kis karkötőt, fülbevalót készíteni ezért tényleg úgy gondolom, hogy egy jó kis inspiráló könyv. Ne várjatok tőle leírásokat, mert csak képek vannak benne. A könyv hátulján van 2-3 trükk a csomók megkötésére, rögzítésére. 

Ahol megvásárolhatjátok: Scolar

Ára: 4795 Ft 

3.Kossuth kiadó: Édeségek aranykönyve

Aki ismer, az tudja, imádom az édességeket. Ezért is olvashattok néha a blogon egy-egy sütemény, csoki, bonbon elkészítéséről. Magam is imádom, és ajándékba is szívesen adok általam készített finomságot. A könyv amellett hogy gyönyörű, rengeteg különféle édesség elkészítését is tartalmazza mesés illusztrációkkal párosítva.

Ahol megvásárolhatjátok: Bookline

Ára: 5942 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr875098493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása