ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Krémek tárolása

2013. január 10. - sebidori91

Holnap vizsgázok, ezért ma csak egy nagyon rövid kis ötletet szeretnék Veletek megosztani! Biztos már mindenkivel előfordult, hogy a tubusos kézkrémjének/testápolójának a feje eltört, így megnehezítve a krém tárolását, sőt elősegítette a krém megromlását, besűrűsödését, beszáradását. Itthon is akadt 1-2 kósza tubus, ezért megpróbáltam megoldást keresni a problémára. Nem is kellett sokáig gondolkoznom, mert a fürdőszobában találtam 3db üres szappanadagolót. (a tesóm mániákus tisztítószer vásárló, ezért mindig újabb és újabbat kell vásárolnia mindenből)

Feladat: a szappantartót jól ki kell mosni meleg vízzel, majd hagyni, hogy kiszáradjon. Fontos, hogy jól kiszáradjon, mert különben a krémünk vizes lesz...:S Ezután csak a tubusból át kell nyomni  a krémet, majd egy kis cetlit ragasztani rá,  hogy mit tartalmaz.

krem.jpg

Itt van pár letölthető és kinyomtatható cetli:

testapol3.jpg 

testapoloi.jpg

testapolo2.jpg

kezkremkicsi2.jpg

 

 

 

 

 

Ha tetszett a bejegyzés, vagy a blog, kérlek lájkolj facebookon is! Ott azonnal értesülhetsz a legújabb bejegyzésekről és még több fotót, letölthető tartalmat találsz!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr885010111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása