ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Csomagolás II.

2012. december 19. - sebidori91

Még mindig nincs meg mindenkinek az ajándéka, de azért lassan gyűlnek a csomagok. Ahogy ígértem az előző bejegyzésemben (itt), most egy bonyolultabb formájú ajándékot mutatok. Ilyen szaloncukor formába lehet pokrócot, mamuszt, ruhaneműt, kiegészítőt (sál- sapka-kesztyű) és más egyéb puha tárgyat rakni. használjunk olyan papírt, ami nehezen szakad és nem csúnya, ha gyűrődik. 

Elkészítési idő: 10perc

Hozzávalók:

  • piros mikronfólia (290ft/m)
  • cellux
  • fehér papír
  • arany madzag

Az ajándékot tekerjük fel hurkába, majd tegyük bele a csomagolópapírba. Ennek a szélére a fehér papírból vágjunk egy csíkot,  vagdossuk be a széleket majd ragasszuk a papír szélére celluxszal. Tekerjük meg a két végét, arany madzaggal kössük meg, és a piros papírunkat is vagdossuk be. 

mobil98.jpg

A szarvasos dobozkához pedig nem lesz másra szükségetek csak egy fehér kemény lapra. Egy általatok választott sablont vágjatok ki (lehet ez hóember, csillag, hópihe, szarvas stb.) és ragasszátok rá a kész csomagra. Nagyon kis egyszerű, de mutatós!:)

Kép 1087.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr184973564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása