ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Csomagolás

2012. december 11. - sebidori91

Igazából még csak 1-2 embernek van meg az ajándéka, de már most gyorsan becsomagoltam őket, hogy még időben meg tudjam mutatni Nektek! Ezek közül csak az egyik az én ajándékom (találjátok ki melyik??:)), a másik kettőt anyukámnak csomagoltam. Mindegyiket más-más technikával készítettem, hogy még karácsony előtt merítsetek egy-két díszítési ötletet. Én egy 8m hosszú, natúr színű csomagolópapírt vettem, éppen azért, hogy kedvemre tehessek rá sok-sok masnit, vagy más kiegészítőt, így mindegyik ajándékom egyedi lett/lesz. Ezzel a papírral kivételesen könnyű dolgozni, ami jelentősen meggyorsítja a csomagolási folyamatot. Ezek az ajándékok a formájuk miatt könnyen becsomagolhatóak, a későbbiekben teszek fel bonyolultabb formájúakat is. 

Kép 1037.jpg

Hozzávalók:

  • natúr egyszínű csomagolópapír (8m kb 500 ft)
  • dekortapasz (390ft)
  • fehér muffin papír 
  • arany, széles, drótos szalag
  • krumpli
  • arany hobby festék
  • piros 1, 5cm széles szalag (7m 500ft)

Elkészítés:

Csomagoljuk be az ajándékot, az oldalát ragasszuk körbe dekortapasszal. Vágjunk le 18-20cm hosszú piros szalagdarabokat (3db-ot), kössünk belőlük masnit, majd hobby ragasztóval ragasszuk fel a csomag tetejére.

Kép 1032.jpg

Elkészítés: 

Egy krumplit vágjunk félbe, nyomjuk bele a csillag kiszúró formánkat, majd vegyük ki és szedjük le a leeső darabokat (1.kép) Bőven kenjük be festékkel, és már nyomdázhatunk is vele  a már korábban becsomagolt ajándékra. (2.kép)

mobil91.jpg

mobil93.jpg

Elkészítés: 

A becsomagolt ajándék tetejére ragasszunk két muffin papírt. Ezután a virág szirmait készítjük el; hajtsuk félbe a muffin papírt, majd ezt is félbe. Így kapunk egy négyrétegű háromszöget. A középső két réteget ragasszuk egymáshoz, majd az alját is a korábban felragasztott két muffin papírra. Ezt ismételjük meg négyszer. A közepébe néhány aranyszínű gyöngyöt tegyünk.

mobil92.jpg

Kép 1033.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr794960443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása