ötletek a hétköznapokra

Be Creative!

Be Creative!

Gyertyadíszítés

2012. november 15. - sebidori91

Lassan neki kell állnom az adventi koszorúnknak, ehhez első lépésként kidekoráltam a négy gyertyát. Sima fehéret használtam és ezüstös szalvétával díszítettem. Hétvégén (ha lesz elég időm) a koszorút is megcsinálom!

Elkészítési idő: 30perc +száradás

Hozzávalók:

  • 4 fehér hengergyertya
  • szalvéta
  • decoupage ragasztó
  • Hobbyragasztó
  • ezüst szalag

Elkészítés:

Első lépésként vágjunk ki négy akkora darabot a szalvétából, amely körbeéri, és max. 1cm-rel magasabb a gyertyánknál. (2.kép) A gyertyákat kenjük be hobby ragasztóval (próbáltam a decoupage ragasztóval is, de az nem ragadt olyan jól) és óvatosan tekerjük rá a téglalapot. (amelynek az utolsó két rétegét már eltávolítottuk) (3.kép) Végül decoupage ragasztóval vagy lakkal kenjük be és simítsuk ki a gyűrődéseket a gyertyán. (4.kép) (a szalvéta  lelógó részeit az aljára simítsuk) Várjuk meg amíg megszárad, (5.kép) ez min. 6óra. 

mobil53.jpg

A szalagunkból vágjunk le négy akkora hosszúságú darabot, amely körbeéri a gyertyát.(6.kép) Az aljára tegyünk pár pötty ragasztót,(7.kép) majd simítsuk rá az ezüst szalagot. 

mobil54.jpg

Íme az elkészült darabok: 

Kép 722.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, lájkol facebookon is: http://www.facebook.com/becreative.blog Köszönöm!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://becreative.blog.hu/api/trackback/id/tr544909084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása